x

U današnjem konkurentnom poslovnom okružju, mnogi traže nove načine kojima bi mogli unaprijediti svoje poslovanje i tako privući i zadržati klijente te poboljšati radne uvjete i okružje u kojem rade zaposlenici. Glazba može dati tu prednost!

Glazbena gallerija

 • Pivnica (Radauševa 9, Zagreb)

  Pivnica (Radauševa 9, Zagreb)

  Pivnica u Ravnicama svojevrsni je hram pivopija. Ili, može se reći – pravi hram piva. Uređena u tradicionalnom stilu bavarskih pivnica s konobaricama odjevenim u „dindrlice“ – tradicionalnu žensku bavarsku nošnju, često nudi i odlične žive svirke.

  Pivnica nudi četiri vrste točenog minhenskog piva ali i izbor iz domaće craft produkcije, dok su na policama uredno složeni bavarski pivskih vrčevi i boce bavarskog piva. Zidove pak krase prizori pivara i pivnica. Ponudu Pivnice upotpunjuje i golemi izbor rakija ali i likera od piva, vrhunskih ginova i tonika te pivskih grickalica, pereca, pršuta, čvaraka, uštipaka i sireva.

  Ugođaj prave bavarske pivnice posebno dolazi do izražaja kad se upriliče pub kvizovi, nastupi stand up komičara, zajednička gledanja nogometnih utakmica i nezaobilazne žive svirke. Bilo da je riječ o nastupima klapa ili gitarista/kantautora, dobro raspoloženje je zajamčeno. Najveselije je, naravno, u vrijeme trotjednog Oktoberfesta uz pivo u litrenim kriglama, neizbježne kobasice, kuhani buncek i prpošnu svirku izvođača. Ništa manje nije zabavno i veselo za dan Svetog Patrika kad se pije i irsko pivo i pjeva uz irske „pivske“ napitnice.

 • Caffe bar Lapidarium (Decumanum 9, Poreč)

  Caffe bar Lapidarium (Decumanum 9, Poreč)

  Jedva koji korak od znamenite bazilike Eufrazijane i njeznih mozaika, smješten je Lapidarium - dvorišni caffe bar s pozornicom na otvorenom kao idealna ljetna adresa za bijeg od turističke vreve.

  Tijekom ljetnih dana sjenoviti i mirni Lapidarium nudi uobičajenu ponudu kava i cocktaila ali i prigodne zalogaje od istarskog pršuta, raznih vrsta sireva – pa i onog s tartufima, domaćeg povrća i vina.

  No, glavni adut osebujnog dvorišnog caffea je: glazba. Kao jedna od pozornica Poreč Open Air Festivala, Lapidarium nudi žive svirke vrhunskih jazz glazbenika, alternativaca svih žanrovskih boja, indie-popa, rocka, world musica... U programima za ljetne noći su i klapske pjesme ili glazbeno-plesni performansi. Lapidarium je naprosto ogledni primjer spoja turističke ponude, ugostiteljstva i glazbenih sadržaja kojima pripada posebno mjesto.

 • Restoran Feral (Lumbarda, otok Korčula)

  Restoran Feral (Lumbarda, otok Korčula)

  Za sve koji žele uživati u izvornoj dalmatinskoj kuhinji i glazbi, a pri tome sjediti doslovno iznad mora na vanjskoj terasi-platou restorana, Feral je idealan izbor.

  Pitoreskna Lumbarda i restoran smješten u neposrednoj blizini mandrača s ribarskim brodicama i plaže, plijene pažnju jednako kao i riblji jelovnik konobe-restorana. Jastozi, oborita riba, školjke, domaće korčulansko ulje i povrće koji se sljubljuju s čašom plavca ili lumbaradskog grka, u Feralu se mogu konzumirati i na štekatu uz samo more – gdje se obično ispijaju i jutarnje kave – i na velikoj restoranskoj terasi s još ljepšim pogledom.

  Ruku pod ruku s idiličnim morskim prizorima, dalmatinskim specijalitetima i vinima ide i glazba koju najčešće možete čuti u Feralu. Naravno, riječ je o dalmatinskoj pjesmi, onoj izvornoj klapskoj i melodioznom popu koji baštini tradiciju Mediterana i Dalmacije kroz opus nezaobilaznog korčulanskog „velolučanina“ Olivera Dragojevića. Izbor glazbe je logičan i očekivan kao dio ugođaja Dalmacije koju se u Feralu doslovno „ćuti“ svim osjetilima.  

 • Brooklyn, caffe bar (Šetalište Kardinala F. Šepera 8F, Osijek)

  Brooklyn, caffe bar (Šetalište Kardinala F. Šepera 8F, Osijek)

  Zanima li vas odgovor na pitanje mogu li strastveno navijanje za nogometnu reprezentaciju ili praćenje utakmica Lige prvaka ići zajedno sa živom svirkom mladih izvođača sklonih jazzu, rocku, bluesu, indieu ili funku, dovoljno je posjetiti osječki caffe bar Brooklyn. Naime, i sport i glazba u Brooklynu žive u harmoničnom suživotu. Smješten neposredno uz šetnicu na Dravi, Brooklyn je pravi urbani kafić koji plijeni i maštovito uređenim interijerom u kojem je ima mjesta i za  malu pozornicu, police s knjigama i bicikl obješen na zid.

  Plijeni on i terasom idealnom za užitak u ljetnim zalascima sunca ili proljetnim i jesenjim poslijepodnevima. Osim što je nezaobilazno mjesto i za jutarnje kavopije, Brooklyn nudi i odličan izbor aromatičnih rakija, ginova, cocktaila i vina iz najboljih domaćih podruma koji sjajno pašu uz diskretnu glazbu ili pak živahne „vikendaške“ svirke mladih osječkih glazbenika sklonih „urbanim“ glazbenim žanrovima.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers
x

Kalkulator naknade za korištenje glazbe

Izračun je informativne prirode. Za točne izračune i ponudu koja će u obzir uzeti eventualne popuste, molimo Vas da nas
izravno kontaktirate.

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.