x

U bazi podataka autora i njihovih djela dostupnoj na ovim stranicama pronaći ćete autore koji su državljani Republike Hrvatske i one koji nisu državljani RH, a HDS ZAMP-u su dali svoju punomoć.

Baza autora

Moguće su tri vrste pretraživanja:

  1. Pretraživanje po autorima
  2. Pretraživanje po djelima
  3. Pretraživanje po izdavačima

Ukoliko ne znate točno ime i prezime autora ili naziv djela u jedno od polja (Autor ili Djelo) upišite samo dio imena ili prezimena odnosno naziva i dobiti ćete ispis svih autora odnosno djela koji u svojem imenu odnosno nazivu sadrže taj dio. Tako ako u rubriku autor upišite npr. ime Josip, dobiti ćete ispis svih autora čije je ime Josip.

Ako pak u rubriku djelo upišete jednu od riječi iz naziva djela npr. sreća, dobiti ćete popis svih djela koja u svojem nazivu sadrže tu riječ.

Također, moguće je i pretraživanje po samo dijelu imena i prezimena autora odnosno naziva djela.

Kod pretraživanja po djelima moguće je upisati više ključnih riječi iz naziva djela koja odvojite razmakom, nakon pretraživanja dobiti ćete ispis svih djela koja u svojem nazivu sadrže navedene pojmove.


Neidentificirani nositelji prava na AV djelima (čl.244. st.6. ZAPSP-a)

Popis 1

Popis 2


Neidentificirana MW djela (čl. 244. st.6. ZAPSP-a)

Popis

Popis 2


Neidentificirani nositelji prava na MW djela (čl. 244. st.6. ZAPSP-a)

Popis

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.