x

U današnjem konkurentnom poslovnom okružju, mnogi traže nove načine kojima bi mogli unaprijediti svoje poslovanje i tako privući i zadržati klijente te poboljšati radne uvjete i okružje u kojem rade zaposlenici. Glazba može dati tu prednost!

Glazba radi za vas, prilagodite ju potrebama svojeg poslovanja!

COVID - 19: ZAMPove mjere za poslovne korisnike

NOVO: Nove mjere za poslovne korisnike koji su zbog mjera Stožera Civilne zaštite od 28. studenog 2020. zatvoreni za javnost. 

ZAMP-ove mjere za ugostiteljske i uslužne djelatnosti kojima je temeljem odluke Stožera CZ bio zabranjen rad i ostale korisnike:
0 kn naplate za razdoblje od 28. studenog do ukidanja mjera zbog kojih su zatvoreni za javnost;
10% popust na mjesečnu paušalnu cijenu za korištenje glazbe u razdoblju od ponovnog početka rada do 30.6.2021.

5% popusta za ugostiteljske objekte, plesne škole i fitness centre i sl. za jednokratno plaćanje cijene za razdoblje od ponovnog početka rada u 2021. do 31.12.2021. koje je moguće realizirati do 31.05.2021.

5% popusta za trgovinske objekte i druge poslovne korisnike kao što su npr. frizerski saloni, wellness i sl. s paušalnom mjesečnom cijenom licence kojima nije zabranjen rad za jednokratno plaćanje cijene za razdoblje od 01.01.2021. do 31.12.2021. koje je moguće realizirati do 31.05.2021.

Za korisnike smještajnih objekata (hoteli, apartmani, sobe za iznajmljivanje i sl.) produljuju se rokovi za odabir modela obračuna te rokovi korištenja popusta za paušalni model.

10% popusta za sve koncerte i priredbe u prvoj polovici 2021. godine.

Automatsko produljenje DJ licenci važećih u razdoblju od početka do konačnog prestanka epidemioloških mjera za broj dana zabrane rada u ugostiteljskim objektima

 

VIŠE INFORMACIJA PROČITAJTE OVDJE

Odaberite niže način na koji koristite glazbu.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers
x

Kalkulator naknade za korištenje glazbe

Izračun je informativne prirode. Za točne izračune i ponudu koja će u obzir uzeti eventualne popuste, molimo Vas da nas
izravno kontaktirate.

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.