x

U današnjem konkurentnom poslovnom okružju, mnogi traže nove načine kojima bi mogli unaprijediti svoje poslovanje i tako privući i zadržati klijente te poboljšati radne uvjete i okružje u kojem rade zaposlenici. Glazba može dati tu prednost!

Koncerti i priredbe

Glazba koju izvođači izvode pripada autorima koji su je stvorili i ostalim nositejima prava na djelima (npr. aranžeri, producenti, suradnici na glazbi i tekstu) koji često nisu izvođači. Ponekad su izvođači ujedno / dijelom ili u potpunosti i autori djela koja izvode pa time i naši članovi koji su nas ovlastili za ostvarivanje njihovih prava. Kao organizator koncerta i/ili neke priredbe svakako trebate događanje prije održavanja prijaviti. Da bi utvrdili izvode li se djela autora za koje ostvarujemo prava, ali i da bi se honorari obračunali točno onim autorima čija djela su izvedena, trebate nam dostaviti i popise izvedenih djela.

Odaberite u izborniku vrstu događanja koje priređujete:

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers
x

Kalkulator naknade za korištenje glazbe

Izračun je informativne prirode. Za točne izračune i ponudu koja će u obzir uzeti eventualne popuste, molimo Vas da nas
izravno kontaktirate.

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.