x

U današnjem konkurentnom poslovnom okružju, mnogi traže nove načine kojima bi mogli unaprijediti svoje poslovanje i tako privući i zadržati klijente te poboljšati radne uvjete i okružje u kojem rade zaposlenici. Glazba može dati tu prednost!

Sportski i rekreacijski centri

Biste li mogli voditi centar za rekreaciju ili fitness bez zvuka glazbe koji bi vaše članove motivirao na vježbu ili relaksaciju? Pravilan odabir glazbe u dvorani za vježbanje ili prostoru za relaksaciju važan je kao i dobra opremljenost vašeg centra. 

Pravilnim odabirom glazbe ćete povećati broj članova vašeg centra te intenzitet njihovih dolazaka. Stoga za aerobik, fitness i ostale oblike vježbanja odaberite glazbu s brzim ritmom. Tako će vaši članovi biti motivirani za vježbanje koje će im proći u ugodi i lakše i brže postići ciljeve koje su si zadali. U prostorima koji služe za relaksaciju ili kratko okupljanje puštajte ugodnu glazbu sporijeg ritma, tako ćete stvoriti atmosferu ugodnu za druženje. 

Takav odabir glazbe uistinu vam može dati prednost pred vašim konkurentima.


Ukoliko već koristite glazbu u svojem ugostiteljskom objektu ili je u skoroj budućnosti planirate koristiti, ispunite zakonske obveze i pribavite potrebno odobrenje HDS ZAMP-a koje omogućava legalan pristup cjelokupnom svjetskom glazbenom repertoaru.

Želite li više doznati o snažnom utjecaju glazbe i njezinoj primjeni, pogledajte putem izbornika s desne strane našu brošuru "Moć glazbe".

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers
x

Kalkulator naknade za korištenje glazbe

Izračun je informativne prirode. Za točne izračune i ponudu koja će u obzir uzeti eventualne popuste, molimo Vas da nas
izravno kontaktirate.

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.