Sportski i rekreacijski centri

Biste li mogli voditi centar za rekreaciju ili fitness bez zvuka glazbe koji bi vaše članove motivirao na vježbu ili relaksaciju? Pravilan odabir glazbe u dvorani za vježbanje ili prostoru za relaksaciju važan je kao i dobra opremljenost vašeg centra. 

Pravilnim odabirom glazbe ćete povećati broj članova vašeg centra te intenzitet njihovih dolazaka. Stoga za aerobik, fitness i ostale oblike vježbanja odaberite glazbu s brzim ritmom. Tako će vaši članovi biti motivirani za vježbanje koje će im proći u ugodi i lakše i brže postići ciljeve koje su si zadali. U prostorima koji služe za relaksaciju ili kratko okupljanje puštajte ugodnu glazbu sporijeg ritma, tako ćete stvoriti atmosferu ugodnu za druženje. 

Takav odabir glazbe uistinu vam može dati prednost pred vašim konkurentima.


Ukoliko već koristite glazbu u svojem ugostiteljskom objektu ili je u skoroj budućnosti planirate koristiti, ispunite zakonske obveze i pribavite potrebno odobrenje HDS ZAMP-a koje omogućava legalan pristup cjelokupnom svjetskom glazbenom repertoaru.

Želite li više doznati o snažnom utjecaju glazbe i njezinoj primjeni, pogledajte putem izbornika s desne strane našu brošuru "Moć glazbe".