x

U današnjem konkurentnom poslovnom okružju, mnogi traže nove načine kojima bi mogli unaprijediti svoje poslovanje i tako privući i zadržati klijente te poboljšati radne uvjete i okružje u kojem rade zaposlenici. Glazba može dati tu prednost!

Najbolja glazba za najbolji provod u Belom Manastiru

U sklopu našeg nagradnog natječaja za sve ugostitelje koji uredno podmiruju naknadu za glazbena prava „Najbolja glazba za najbolji provod“ u petak, 23. veljače caffe baru Lania u Belom Manastiru poklonili smo super glazbenu večer i nastup grupe Status iz Zagreba. Taj je bar naime osvojio 2. nagradu na nedavno održanom natječaju odnosno njihova fotografija osvojila je drugi najveći broj lajkova. 

Voditelj „Lanie“ Filip Vuylsteke, ovom nam je prilikom rekao: „Glazba privlači ljude. U današnje vrijeme bez dobre glazbe nema dobrog provoda i dobre zabave, a to je posebno važno za ugostiteljski posao. Hvala vam na natječaju. Mislim da ste učinili super stvar za svoje uredne korisnike i stvarno podijelili odlične nagrade“.

HDS ZAMP, kao most između autora i glazbenika i onih koji glazbu koriste, natječajem potiče svijest o glazbi kao povoljnom a dokazano učinkovitom alatu za poboljšanje poslovanja svih ugostitelja. 

Prvu nagradu našeg natječaja „Najbolja glazba za najbolji provod“, nastup Nene Belana, osvojio je caffe bar Kostarika iz Hrvatske Kostajnice, ali taj će se koncert, po želji vlasnika bara, dogoditi tek u lipnju.

Natječaj „Najbolja glazba za najbolji provod“ organiziran je na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter prvi put tijekom prosinca 2017. godine. Sudjelovali su brojni ugostitelji iz cijele zemlje, a fotografije dobrih glazbenih provoda u njihovim lokalima uz ključne pojmove #najglazba #glazbaradizavas i #hdszamp prikupile su oko 40 tisuća lajkova.

Novi natječaj planiran je za prosinac 2018., o čemu ćemo vas obavijestiti u posebnom newsletteru. Dotad, uživajte uz glazbu i pratite nas na Internetu i putem društvenih mreža: Facebook, Twitter i Instagram!


Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers
x

Kalkulator naknade za korištenje glazbe

Izračun je informativne prirode. Za točne izračune i ponudu koja će u obzir uzeti eventualne popuste, molimo Vas da nas
izravno kontaktirate.

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.