x

U današnjem konkurentnom poslovnom okružju, mnogi traže nove načine kojima bi mogli unaprijediti svoje poslovanje i tako privući i zadržati klijente te poboljšati radne uvjete i okružje u kojem rade zaposlenici. Glazba može dati tu prednost!

Hrvatski ugostitelji većinom koriste glazbu za poboljšanje poslovanja

Istraživanje koje smo ranije proveli među našim korisnicima pokazalo je da su ugostitelji u Hrvatskoj svjesni utjecaja glazbe na poslovanje.Njih 62% smatra da glazba pozitivno utječe na poslovanje, a 59% ispitanika smatra plaćanje naknade za korištenje glazbe uobičajenim poslovnim odnosom za korištenje tuđeg vlasništva.

Drago nam je i da 51% naših korisnika naš međusobni odnos ocjenjuje s ocjenom povoljan i vrlo povoljan. Vjerujemo da ćemo ovim novim kanalom komunikacije s našim korisnicima i poboljšati naše odnose ali i pružiti vam korisne savjete i informacije za povećanje učinkovitosti upotrebe glazbe.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers
x

Kalkulator naknade za korištenje glazbe

Izračun je informativne prirode. Za točne izračune i ponudu koja će u obzir uzeti eventualne popuste, molimo Vas da nas
izravno kontaktirate.

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.