x

U današnjem konkurentnom poslovnom okružju, mnogi traže nove načine kojima bi mogli unaprijediti svoje poslovanje i tako privući i zadržati klijente te poboljšati radne uvjete i okružje u kojem rade zaposlenici. Glazba može dati tu prednost!

Trgovine, trgovački centri i dr.

Za korištenje glazbenih djela u trgovinskim i drugim poslovnim prostorima kao što su to na primjer frizerski i kozmetički saloni, wellnes centri, saloni za masažu, čekaonice, dječje igraonice i slično, mjesečna naknada ovisi o veličini poslovnog prostora te koristi li se glazba na otvorenom javnom prostoru, sajmu ili u propagandnom vozilu. Obračun naknade sporazumno je ugovoren s Hrvatskom obrtničkom komorom, a s navedenim sporazumom suglasna je i Hrvatska gospodarska komora.

Za pojedinačni ugovor temeljem Općeg ugovora o uvjetima za javno korištenje glazbe možete obratite se našem Odjelu ugostiteljstva i poslovnih prostora na e-mail zamp.korisnik@hds.hr. Trgovački lanci za ugovor se obraćaju Odjelu poslovnih korisnika na e-mail poslovni.korisnik@hds.hr . Sve ostale naše kontakte možete pronaći ovdje

Sve što trebate napraviti jest on-line prijaviti korištenje glazbe ili nam uz zahtjev za ugovor poslati ispunjenu prijavu stalnog korištenja glazbe. Pripadajuće obrasce potražite u izborniku Dokumenti. 

Informativni izračun naknade možete provjeriti u našem kalkulatoru.


Glazba radi za vas

Glazba dokazano vrlo povoljno utječe na poslovanje uslužnih i trgovinskih objekata. Provjerite kako u trgovačkom objektu od glazbe dobiti maksimum.

Što kažu naši korisnici?

Brojni korisnici glazbe u poslovanju već su se sami uvjerili u prednosti koju mogu ostvariti upotrebom glazbe, investirajući u njezino legalno korištenje. Neki od njih to su svojim izjavama posvjedočili. Pročitajte što kažu neki od naših stalnih korisnika.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers
x

Kalkulator naknade za korištenje glazbe

Izračun je informativne prirode. Za točne izračune i ponudu koja će u obzir uzeti eventualne popuste, molimo Vas da nas
izravno kontaktirate.

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.