x

U današnjem konkurentnom poslovnom okružju, mnogi traže nove načine kojima bi mogli unaprijediti svoje poslovanje i tako privući i zadržati klijente te poboljšati radne uvjete i okružje u kojem rade zaposlenici. Glazba može dati tu prednost!

Hoteli

Obračun naknade za hotele, aparthotele, hotelska naselja, apartmanska naselja itd. sporazumno je ugovoren s Hrvatskom udrugom hotelijera i restoratera, odnosno Udrugom poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske. Tim Sporazumom utvrđeni su elementi za zaključivanje pojedinačnih ugovora.

Tekst Sporazuma možete pročitati ovdje, a za pojedinačne godišnje ugovore obratite se našem Odjelu korisnika - Hoteli na e-mail: hoteli@hds.hr. Ostale kontakte možete pronaći ovdje

Sve što trebate učiniti jest on-line prijaviti korištenje glazbe ili nam uz zahtjev za ugovor poslati ispunjenu prijavu stalnog korištenja glazbe u hotelu. Pripadajuće obrasce potrežite u izborniku Dokumenti. 


Glazba radi za vas

Glazba dokazano vrlo povoljno utječe na poslovanje ugostiteljskih i uslužnih objekata. Provjerite kako u hotelskom objektu od glazbe dobiti maksimum.

Što kažu naši korisnici? 

Brojni korisnici glazbe u poslovanju već su se sami uvjerili u prednosti koju mogu ostvariti upotrebom glazbe, investirajući u njezino legalno korištenje. Neki od njih to su svojim izjavama posvjedočili. Pogledajte što kažu neki od naših stalnih korisnika.
Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers
x

Kalkulator naknade za korištenje glazbe

Izračun je informativne prirode. Za točne izračune i ponudu koja će u obzir uzeti eventualne popuste, molimo Vas da nas
izravno kontaktirate.

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.