Hoteli

Obračun naknade za hotele, aparthotele, hotelska naselja, apartmanska naselja itd. sporazumno je ugovoren s Hrvatskom udrugom hotelijera i restoratera, odnosno Udrugom poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske. Tim Sporazumom utvrđeni su elementi za zaključivanje pojedinačnih ugovora.

Tekst Sporazuma možete pročitati ovdje, a za pojedinačne godišnje ugovore obratite se našem Odjelu korisnika - Hoteli na e-mail: hoteli@hds.hr. Ostale kontakte možete pronaći ovdje

Sve što trebate učiniti jest on-line prijaviti korištenje glazbe ili nam uz zahtjev za ugovor poslati ispunjenu prijavu stalnog korištenja glazbe u hotelu. Pripadajuće obrasce potrežite u izborniku Dokumenti. 


Glazba radi za vas

Glazba dokazano vrlo povoljno utječe na poslovanje ugostiteljskih i uslužnih objekata. Provjerite kako u hotelskom objektu od glazbe dobiti maksimum.

Što kažu naši korisnici? 

Brojni korisnici glazbe u poslovanju već su se sami uvjerili u prednosti koju mogu ostvariti upotrebom glazbe, investirajući u njezino legalno korištenje. Neki od njih to su svojim izjavama posvjedočili. Pogledajte što kažu neki od naših stalnih korisnika.