x

U današnjem konkurentnom poslovnom okružju, mnogi traže nove načine kojima bi mogli unaprijediti svoje poslovanje i tako privući i zadržati klijente te poboljšati radne uvjete i okružje u kojem rade zaposlenici. Glazba može dati tu prednost!

Disco klub, noćni klub

Obračun naknade za disco i noćne klubove sporazumno je ugovoren s Hrvatskom obrtničkom komorom i obuhvaća nekoliko parametara (broj radnih dana u mjesecu, kapacitet, cijena ulaznice). Tekst Općeg ugovora za javno korištenje možete pogledati u izborniku Dokumenti, a informativnu jedinstvenu naknadu možete izračunati u našem kalkulatoru.

Pojedinačni ugovor temeljem Općeg ugovora o uvjetima za javno korištenje glazbe sklapa se u jednoj od naših poslovnica u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Kontakte možete pronaći ovdje (Odjel javne izvedbe). 

Sve što trebate napraviti jest on-line prijaviti korištenje glazbe ili nam uz zahtjev za ugovor poslati ispunjenu prijavu stalnog korištenja glazbe. Pripadajuće obrasce možete pronaći u izborniku Dokumenti.


Glazba radi za Vas

Glazba je primarna za funkcioniranje objekata poput disco ili noćnog kluba. Provjerite kako u takvom objektu od glazbe dobiti maksimum.

Što kažu naši korisnici?

Brojni korisnici glazbe u poslovanju već su se sami uvjerili u prednosti koju mogu ostvariti upotrebom glazbe, investirajući u njezino legalno korištenje. Neki od njih to su svojim izjavam posvjedočili. Pogledajte što kažu neki od naših stalnih korisnika.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers
x

Kalkulator naknade za korištenje glazbe

Izračun je informativne prirode. Za točne izračune i ponudu koja će u obzir uzeti eventualne popuste, molimo Vas da nas
izravno kontaktirate.

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.