x

U današnjem konkurentnom poslovnom okružju, mnogi traže nove načine kojima bi mogli unaprijediti svoje poslovanje i tako privući i zadržati klijente te poboljšati radne uvjete i okružje u kojem rade zaposlenici. Glazba može dati tu prednost!

Ugostiteljski objekti

Obračun naknade za ugostiteljske objekte sporazumno je ugovoren s Hrvatskom obrtničkom komorom i obuhvaća nekoliko parametara (kategorizaciju objekta, područje u kojem se nalazi, kapacitet, radno vrijeme). Tekst Općeg ugovora o uvjetima za javno korištenje možete pogledati u izborniku Dokumenti.

Zahtjev za pojedinačni ugovor temeljem Općeg ugovora o uvjetima za javno korištenje glazbe šalje se našem Odjelu ugostiteljstva i poslovnih prostora na e-mail zamp.korisnik@hds.hr. Ostale kontakte možete pronaći ovdje

Sve što trebate napraviti jest on-line prijaviti korištenje glazbe ili nam uz zahtjev za ugovor poslati ispunjenu prijavu stalnog korištenja glazbe. Pripadajuće obrasce također možete pronaći u izborniku Dokumenti. 

Informativnu jedinstvenu cijenu naknade možete izračunati u našem kalkulatoru.


Glazba radi za vas

Glazba dokazano vrlo povoljno utječe na poslovanje ugostiteljskih objekata. Provjerite kako u ugostiteljskom objektu od glazbe dobiti maksimum.

Što kažu naši korisnici?

Brojni korisnici glazbe u poslovanju već su se sami uvjerili u prednosti koju mogu ostvariti upotrebom glazbe, investirajući u njezino legalno korištenje. Neki od njih to su svojim izjavama posvjedočili. Pogledajte što kažu neki od naših stalnih korisnika.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers
x

Kalkulator naknade za korištenje glazbe

Izračun je informativne prirode. Za točne izračune i ponudu koja će u obzir uzeti eventualne popuste, molimo Vas da nas
izravno kontaktirate.

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.