x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Nova akcija "Pogled u plavo" uz potporu HDS ZAMP-a

Nakon gostovanja u Zagrebu i Rijeci, projekt "Pogled u plavo" ovog će vikenda posjetiti i otok Brač. U organizaciji ronilačkog kluba Nemo Adriatic te uz potporu lokalne samouprave i sportskih klubova, u Sumartinu će u subotu biti postavljen improvizirani bazen u kojem će svi zainteresirani imati priliku zaroniti pod stručnim nadzorom profesionalnih ronioca. To će ujedno biti i prilika za razgledavanje jedinstvene podvodne izložbe fotografija Marjana Radovića.

Uz sudjelovanje bračkih osnovnoškolaca, ronioci će u subotu i nedjelju održati i ekološku akciju čišćenja podmorja u okolici Sumartina. Osim ekološke, projekt ima i humanitarnu notu budući da se doniranjem sredstava tijekom akcije pomaže poplavom pogođenim područjima u Slavoniji.

Zvučnu kulisu ovog ronilačkog vikenda osigurat će Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili akciji „Pogled u plavo“ i stavili na raspolaganje posebno kreiranu „Playlistu za Slavoniju“ koja sada već broji preko 200 naslova, a kojom su se autori odrekli svojih autorskih naknada u korist žrtava poplave.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.