x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Newsletter - studeni 2017.

 

Poznati govornici na 5. MAKK-u o obrazovanju i kreativnosti

Peto izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije MAKK održat će se 23. i 24. studenog u MSU Zagreb. HDS ZAMP jedan je od organizatora konferencije koja će ove godine predstaviti zanimljive i kontroverzne poglede na obrazovanje u kreativnosti i kreativnost u obrazovanju. Doznajte koga ćete gledati i slušati na nadolazećem MAKK-u OVDJE.

HDS ZAMP dobio povjerenje hrvatskih književnika

Društvo hrvatskih književnika od ove je godine poslove kolektivnog ostvarivanja prava javne posudbe i prava naknade za privatno kopiranje povjerilo HDS ZAMP-u. "Ponosni smo što smo dobrim poslovanjem u ostvarivanju autorskih prava glazbenika dobili povjerenje i hrvatskih književnika", izjavio je Nenad Marčec, direktor HDS ZAMP-a, pozvavši zainteresirane autore da se jave kako bi ostvarili svoja književna prava. Više na linku.

Tomo in der Mühlen predstavlja kreativce pri HGK

Na izbornoj skupštini Zajednice kreativnih i kulturnih industrija HGK, za predsjednika Zajednice izabran je glazbeni producent i nakladnik Tomo In der Mühlen, a za zamjenicu predsjednika je izabrana Ivana Nikolić Popović, predsjednica HKKKKIČestitamo Tomi i Ivani, na linku saznajte koje su zadaće i ciljevi novooformljene Zajednice.

Nove epizode "Moja pjesma"

Emisija "Moja pjesma" u zajedničkoj produkciji HDS ZAMP-a i CMC televizije nastavila je s novim epizodama koje otkrivaju priče o nastancima nekih od naših najpoznatijih pjesama proteklih desetljeća. Na linku se nalaze sve epizode dosad emitiranih emisija...

Dijelimo 350 tisuća kuna na natječaju BTL!

Hrvatsko društvo skladatelja raspisalo je svoj BTL natječaj za stimulaciju glazbenih manifestacija i glazbenog stvaralaštva s područja popularne glazbe iz fonda sredstava prikupljenih od naknada za prazne medije. Natječaj traje do 24. studenog, a više informacija saznajte OVDJE.

Partneri smo: Nagrada Ambasador

HDS ZAMP kontinuirano podržava razne projekte koji promiču važnost poštivanja i zaštite intelektualnog vlasništva. Jedan od takvih je i Nagrada Ambasador za radove i projekte koji su doprinosili kvaliteti i razvoju elektronske scene. Više o dodjeli Nagrade saznajte OVDJE.

 

 
 

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.