x

U današnjem konkurentnom poslovnom okružju, mnogi traže nove načine kojima bi mogli unaprijediti svoje poslovanje i tako privući i zadržati klijente te poboljšati radne uvjete i okružje u kojem rade zaposlenici. Glazba može dati tu prednost!

Kinematografi

Obračun naknade za korištenje glazbe prije početka, za vrijeme, u pauzi i nakon javnog prikazivanja filma temelji se na prihodu od kino ulaznica, a u slučaju besplatnih projekcija na broju održanih projekcija.

Ugovor možete sklopiti u jednoj od naših poslovnica u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Kontakte možete pronaći ovdje (Odjel javne izvedbe). 

Sve što trebate napraviti jest on-line prijaviti korištenje glazbe ili nam poslati obrazac prijave. Pripadajući obrazac potražite u izborniku Dokumenti. 

Opći ugovor zaključen s Grupacijom Kinoprikazivača prestao je važiti 30.06.2013. Pregovori za novi Opći ugovor započeli su u svibnju 2013. i trajali su do kraja lipnja 2014. Rezultat pregovora je Opći ugovor u prilogu, zaključen za period od 01.01.2019. do 31.12.2024. Od 01.01.2019. primjenjuje se i Cjenik autorske naknade za priopćavanje javnosti autorskih glazbenih djela u prostorijama kinoprikazivača“ donesen u skladu s procedurom propisanom u čl. 235. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima (NN 111/21).

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers
x

Kalkulator naknade za korištenje glazbe

Izračun je informativne prirode. Za točne izračune i ponudu koja će u obzir uzeti eventualne popuste, molimo Vas da nas
izravno kontaktirate.

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.