x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Petar Beluhan u novoj epizodi "Tjedna Autora"

Novi projekt Hrvatskog društva skladatelja pokrenut u suradnji sa CMC televizijom – Tjedan Autora, u ovom tjednu predstavlja kantautora i producenta Petra Beluhana. Njegovi su se Mayalesi nakon 13 godina "šutnje" prošle godine vratili s novim albumom jednostavnog naziva "2" i osvojili tri Porina za najbolji album, najbolji album alternativne glazbe i najbolju produkcija.  

"Rado se odazivam na svaku ovakvu inicijativu. Još uvijek ne mogu vjerovati da smo ušli u to ugledno društvo, u tom smislu ovaj mi je projekt samo nastavak nevjerojatne priče koja počinje sa sjajnom kritikom našeg povratničkog albuma, Porinom, ponovnim okupljanjem benda itd. Osim toga, lijepo je vidjeti da se pokušava afirmirati, pomoći sceni, autorima, da naša Društva brinu i razmišljaju o nama. U današnje vrijeme svaka je inicijativa ovakvog tipa dragocjena", izjavio je ovom prilikom Beluhan. 

O Petru i njegovoj glazbi govore Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac i Ante Gelo.

Projekt "Tjedan Autora" pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00 a subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00. 

 "Tjedan Autora" možete pratiti i na našem You Tube kanalu, a više informacija o Mayalesima možete pročitati u našem intervjuu

Pogledajte autora iz prethodnog tjedna:

Zrinko Tutić otvara novi serijal "Tjedan Autora" na CMC televiziji

 

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.