x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Glazbena fešta na proslavi Dana škole Nad Lipom

Hrvatsko društvo skladatelja sa svojom stručnom službom ZAMP te autor i glazbenik Boris Hrepić Hrepa odazvali su se pozivu na proslavu 89. rođendana zagrebačke Osnovne škole "Nad lipom", škole za učenike s intelektualnim teškoćama u razvoju.

Bogat program proslave činile su glazbene, recitacijske i plesne točke učenika škole od kojih je svaka bila popraćena aplauzom njihovih kolega, roditelja i profesora. Đaci od 1. do 6. razreda pokazali su rezultate svojih višetjednih priprema i rada sa svojim učiteljima i voditeljima.

Legendarni basist Daleke Obale i frontman Sunnysidersa, Hrepa je ispred HDS-a i diskografske kuće "Cantus" ravnateljici škole, Almi Srni, uručio poklon paket CD-ova dječje glazbe i notnih zapisa s dječjih festivala.
A onda je krenuo šou!


Nakon mini stand up nastupa u kojem se pokazao kao vrsni komičar i zabavljač, Hrepa je potom, uz vlastitu gitarsku pratnju, dignuo na noge cijelu školsku dvoranu! Nizali su se hitovi Daleke Obale, "Tonka", "Od mora do mora", "Morska vila", a sve je završilo prigodnim "vlakićem" kroz dvoranu i fotografiranjem s poznatim glazbenikom.

Atmosferu s rođendanske fešte pogledajte na linku.

 


Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.