Glazbena fešta na proslavi Dana škole Nad Lipom

Hrvatsko društvo skladatelja sa svojom stručnom službom ZAMP te autor i glazbenik Boris Hrepić Hrepa odazvali su se pozivu na proslavu 89. rođendana zagrebačke Osnovne škole "Nad lipom", škole za učenike s intelektualnim teškoćama u razvoju.

Bogat program proslave činile su glazbene, recitacijske i plesne točke učenika škole od kojih je svaka bila popraćena aplauzom njihovih kolega, roditelja i profesora. Đaci od 1. do 6. razreda pokazali su rezultate svojih višetjednih priprema i rada sa svojim učiteljima i voditeljima.

Legendarni basist Daleke Obale i frontman Sunnysidersa, Hrepa je ispred HDS-a i diskografske kuće "Cantus" ravnateljici škole, Almi Srni, uručio poklon paket CD-ova dječje glazbe i notnih zapisa s dječjih festivala.
A onda je krenuo šou!


Nakon mini stand up nastupa u kojem se pokazao kao vrsni komičar i zabavljač, Hrepa je potom, uz vlastitu gitarsku pratnju, dignuo na noge cijelu školsku dvoranu! Nizali su se hitovi Daleke Obale, "Tonka", "Od mora do mora", "Morska vila", a sve je završilo prigodnim "vlakićem" kroz dvoranu i fotografiranjem s poznatim glazbenikom.

Atmosferu s rođendanske fešte pogledajte na linku.