x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Tamara Obrovac predstavlja Hrvatsku na Songwriter's Expo u Budimpešti

Tamara Obrovac, proslavljena etno jazz kantautorica, sudjelovat će na međunarodnoj konferenciji glazbenih autora Songwriter's Expo 2019 koja se 18. i 19. veljače održava u Budimpešti.

Riječ je događanju koje, u organizaciji ARTISJUS-a (mađarskog ZAMP-a), okuplja glazbene autore iz zemalja središnje Europe i predstavlja njihov rad na radionicama i predavanjima, omogućujući im istovremeno međusobno povezivanje i suradnju. Jedan od partnera konferencije je i stručna služba ZAMP Hrvatskog društva skladatelja koja sa svojim mađarskim kolegama ima dugogodišnju i uspješnu suradnju.

Tamara Obrovac uspješna je autorica i glazbenica s međunarodnim iskustvom, jedna od dobitnica fonda „International“ Hrvatskog društva skladatelja i nominirana za prestižnu nagradu BBC Radio 3 World Music awards. Njeno posljednje diskografsko izdanje je snimka koncerta Tamara Obrovac Transhistria Ensemble „Live @ ZKM“ koje je glazbeni novinar i jazz znalac, Davor Hrvoj, opisao kao „jedinstveno, nekonvencionalno i neponovljivo“. U ekskluzivnom razgovoru na Songwriter's Expo koje je na rasporedu u ponedjeljak, 18. veljače, Tamara će odškrinuti vrata svog kreativnog procesa i predstaviti svoju jedinstvenu kombinaciju jazza i istarskog etno nasljeđa.

HDS ZAMP je za svoje članove osigurao popust od 20% na kotizaciju za sudjelovanje na Songwriter's Expo – svoj interes potrebno je izraziti mailom najkasnije do 10. veljače.

Više o konferenciji i ostalim sudionicima saznajte na linku.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.