x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Radost je veća kad se dijeli: donacija HDS ZAMP-a za 24 vukovarske obitelji

Služba ZAMP Hrvatskog društva skladatelja ove je godine u sklopu akcije "Advent u Vukovaru", kojoj je bila i službeni partner i pokrovitelj, 24 vukovarske obitelji s troje i više djece i slabijeg imovinskog stanja darivala blagdanskim poklon-bonovima u iznosu od 500,00 kn. Obiteljima je bonove u Vukovaru, 22. prosinca, svečano uručio voditelj naše osječke poslovnice Zoran Blaževac koji je istaknuo i naše zadovoljstvo i radost da im ovom svojom donacijom imamo čast uljepšati blagdansko vrijeme.

Ukupni iznos ove donacije osiguran je na "humanitarnoj košarci" održanoj na ovogodišnjoj tradicionalnoj božićnoj zabavi HDS ZAMP-a. Naime, djelatnici službe, naši autori i drugi brojni gosti i poslovni partneri odazvali su se našem pozivu da se uključe u košarku i probaju postići što više koševa jer je za svaki pogodak u koš HDS ZAMP iz troškova svog poslovanja osigurao 50 kuna za ovu donaciju. 

Glazba čini važan dio života, a božićnim i novogodišnjim blagdanima daje posebnu čar. Nadamo se da će i iznos prikupljen našom humanitarnom košarkom dodatno uljepšati ove dane obiteljima u Vukovaru, uz najljepše blagdanske želje cijelom gradu i svim njegovim građanima“, rekao je Nenad Marčec, glavni direktor HDS ZAMP-a.

Manifestacija #adventpunljubavi imala je za cilj Vukovarce ispuniti nadom i veseljem. Djeca i mladi, ali i poznati glazbenici iz cijele zemlje od 1. do 24. prosinca dolazili su u Vukovar, održavali glazbene nastupe i kreativne radionice. 

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.