Radost je veća kad se dijeli: donacija HDS ZAMP-a za 24 vukovarske obitelji

Služba ZAMP Hrvatskog društva skladatelja ove je godine u sklopu akcije "Advent u Vukovaru", kojoj je bila i službeni partner i pokrovitelj, 24 vukovarske obitelji s troje i više djece i slabijeg imovinskog stanja darivala blagdanskim poklon-bonovima u iznosu od 500,00 kn. Obiteljima je bonove u Vukovaru, 22. prosinca, svečano uručio voditelj naše osječke poslovnice Zoran Blaževac koji je istaknuo i naše zadovoljstvo i radost da im ovom svojom donacijom imamo čast uljepšati blagdansko vrijeme.

Ukupni iznos ove donacije osiguran je na "humanitarnoj košarci" održanoj na ovogodišnjoj tradicionalnoj božićnoj zabavi HDS ZAMP-a. Naime, djelatnici službe, naši autori i drugi brojni gosti i poslovni partneri odazvali su se našem pozivu da se uključe u košarku i probaju postići što više koševa jer je za svaki pogodak u koš HDS ZAMP iz troškova svog poslovanja osigurao 50 kuna za ovu donaciju. 

Glazba čini važan dio života, a božićnim i novogodišnjim blagdanima daje posebnu čar. Nadamo se da će i iznos prikupljen našom humanitarnom košarkom dodatno uljepšati ove dane obiteljima u Vukovaru, uz najljepše blagdanske želje cijelom gradu i svim njegovim građanima“, rekao je Nenad Marčec, glavni direktor HDS ZAMP-a.

Manifestacija #adventpunljubavi imala je za cilj Vukovarce ispuniti nadom i veseljem. Djeca i mladi, ali i poznati glazbenici iz cijele zemlje od 1. do 24. prosinca dolazili su u Vukovar, održavali glazbene nastupe i kreativne radionice.