x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Neno Belan & Fiumens priredili koncert za pamćenje u Hrvatskoj Kostajnici

Hrvatskom Kostajnicom je 20. lipnja, kao poklon HDS ZAMP-a, odzvanjala najbolja glazba za najbolji provod. Neno Belan & Fiumens su uz rijeku Unu gostima caffe bara Kostarika pružili provod za pamćenje, a pozitivna energija između publike i glazbenika nije se mogla ne osjetiti. „Sve je bilo odlično! Atmosfera prekrasna, domaćini odlični, publika za poželjeti. Apsolutno su s nama sudjelovali u koncertu, pjevali i uživali. Nama je to stvarno bila jedna lijepa večer i svirka i jako nam je drago da smo pred ovakvom publikom nastupili u divnoj atmosferi uz rijeku Unu. Hvala Kostajnici i caffe baru Kostarika“, rekao nam je Neno Belan nakon koncerta na kojem je s posebnom posvetom domaćinima otpjevao svoju „Rijeku snova“.

Justina Golomejić u ime caffe bara Kostarika također nije krila svoje oduševljenje: „Još uvijek sabirmo sve dojmove. No, sve je bilo divno i nezaboravno i ova nam je večer puno značila. Hvala Neni Belanu & Fiumensima, HDS ZAMP-u na natječaju za nas ugostitelje, gradu i Turističkoj zajednici i svim gostima i prijateljima koji su nam omogućili pobjedu i zajedno s nama uživali u ovom druženju“.

Caffe bar Kostarika pobjednik je prvog godišnjeg  natječaja HDS ZAMP-a „Najbolja glazba za najbolji provod“ namijenjenog ugostiteljima koji učinkovito koriste glazbu te, kroz plaćanje naknade za autorsko i srodna prava, poštuju prava autora i glazbenika. Nastup Nene Belana, čija nezaboravna glazba publiku oduševljava već više od trideset godina, & Fiumensa dar je HDS ZAMP-a pobjedniku natječaja.

Naime, kao most između autora i glazbenika i onih koji glazbu koriste, HDS ZAMP natječajem potiče svijest o glazbi kao povoljnom, a dokazano učinkovitom alatu za poboljšanje poslovanja svih ugostitelja. „Drago nam je što je naša nagrada sinoć donijela nezaboravan događaj u Hrvatsku Kostajnicu. Drago nam je i da su naši korisnici - caffe bar Kostarika - svojim gostima osigurali uživanje i najbolji provod uz glazbu, a posebno što su se Neno Belan & Fiumens tamo odlično osjećali. Vjerujemo da smo im darovali provod za pamćenje. Glazba spaja jer pridonosi korisnicima, gostima pruža uživanje, a njihovo poštivanje prava glazbenika omogućava glazbenicima da od svojega rada mogu živjeti. To je i ideja vodilja našeg natječaja. Zadovoljni smo jer su nagrade osvojili upravo oni koji znaju da glazba radi za njih“, komentirao je glavni direktor HDS ZAMP-a Nenad Marčec.

 

FOTOGALERIJU POGLEDAJTE  OVDJE

 

 

 

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.