Neno Belan & Fiumens priredili koncert za pamćenje u Hrvatskoj Kostajnici

Hrvatskom Kostajnicom je 20. lipnja, kao poklon HDS ZAMP-a, odzvanjala najbolja glazba za najbolji provod. Neno Belan & Fiumens su uz rijeku Unu gostima caffe bara Kostarika pružili provod za pamćenje, a pozitivna energija između publike i glazbenika nije se mogla ne osjetiti. „Sve je bilo odlično! Atmosfera prekrasna, domaćini odlični, publika za poželjeti. Apsolutno su s nama sudjelovali u koncertu, pjevali i uživali. Nama je to stvarno bila jedna lijepa večer i svirka i jako nam je drago da smo pred ovakvom publikom nastupili u divnoj atmosferi uz rijeku Unu. Hvala Kostajnici i caffe baru Kostarika“, rekao nam je Neno Belan nakon koncerta na kojem je s posebnom posvetom domaćinima otpjevao svoju „Rijeku snova“.

Justina Golomejić u ime caffe bara Kostarika također nije krila svoje oduševljenje: „Još uvijek sabirmo sve dojmove. No, sve je bilo divno i nezaboravno i ova nam je večer puno značila. Hvala Neni Belanu & Fiumensima, HDS ZAMP-u na natječaju za nas ugostitelje, gradu i Turističkoj zajednici i svim gostima i prijateljima koji su nam omogućili pobjedu i zajedno s nama uživali u ovom druženju“.

Caffe bar Kostarika pobjednik je prvog godišnjeg  natječaja HDS ZAMP-a „Najbolja glazba za najbolji provod“ namijenjenog ugostiteljima koji učinkovito koriste glazbu te, kroz plaćanje naknade za autorsko i srodna prava, poštuju prava autora i glazbenika. Nastup Nene Belana, čija nezaboravna glazba publiku oduševljava već više od trideset godina, & Fiumensa dar je HDS ZAMP-a pobjedniku natječaja.

Naime, kao most između autora i glazbenika i onih koji glazbu koriste, HDS ZAMP natječajem potiče svijest o glazbi kao povoljnom, a dokazano učinkovitom alatu za poboljšanje poslovanja svih ugostitelja. „Drago nam je što je naša nagrada sinoć donijela nezaboravan događaj u Hrvatsku Kostajnicu. Drago nam je i da su naši korisnici - caffe bar Kostarika - svojim gostima osigurali uživanje i najbolji provod uz glazbu, a posebno što su se Neno Belan & Fiumens tamo odlično osjećali. Vjerujemo da smo im darovali provod za pamćenje. Glazba spaja jer pridonosi korisnicima, gostima pruža uživanje, a njihovo poštivanje prava glazbenika omogućava glazbenicima da od svojega rada mogu živjeti. To je i ideja vodilja našeg natječaja. Zadovoljni smo jer su nagrade osvojili upravo oni koji znaju da glazba radi za njih“, komentirao je glavni direktor HDS ZAMP-a Nenad Marčec.

 

FOTOGALERIJU POGLEDAJTE  OVDJE