x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Posebna ponuda - predstava Priroda i društvo u ZKM-u!

Nadamo se da ste u 2017. ušli u dobrom raspoloženju i okruženi dobrom glazbom, a mi vas pozivamo da uz posebnu ponudu idućeg tjedna uživate u predstavi „Priroda i društvo“! 
Kroz nju publika na zabavan način otkriva kako se kreativci osjećaju te kako se danas svatko od nas, ali i kao društvo u cjelini odnosi prema njima i vrijednosti njihova rada te može i naučiti ponešto o autorskom pravu.

Predstavu koja je dobila brojne pohvale struke i publike, inicirali smo u koprodukciji s kreativcima umjetničkog kolektiva SKROZ, Norom Krstulović, Majom Sviben i Vedranom Peternelom te Zagrebačkim kazalištem mladih. Izvrstan glumački ansambl (Anđela Ramljak, Dora Polić Vitez, Mia Biondić, Edvin Liverić, Jasmin Telalović, Zoran Čubrilo) oduševit će vas svojom energijom, glumačkom i glazbenom izvedbom.

Uz to, u svakoj izvedbi ansambl ugošćuje jednog od hrvatskih glazbenih umjetnika, a dosad su im u gostima bili Damir Urban, Mirela Priselac Remi, Davor Gobac, Mile Kekin, Anita Valo i Meri Jaman, Darko Rundek, Sandi Cenov, Sara Renar, Stjepko Galović Kandžija i mnogi drugi.  

Dobra zabava na „Prirodi i društvu“ je zagarantirana!

Ukoliko još niste pogledali predstavu „Priroda i društvo“ ili ju želite ponovno pogledati, iskoristite ovu posebnu ponudu za izvedbe 11. i 12. siječnja u 20.00 sati. Cijena pojedinačne ulaznice s popustom je 30 kuna, a dodatno na svake 3 kupljene ulaznice četvrtu vam poklanjamo.

Za više informacija i rezervaciju ulaznica s popustom nazovite na 01/4876-721 i 01/4872-561 ili pošaljite e-mail na info@zekaem.hr

Evo što su o predstavi rekli poznati hrvatski glazbenici i kreativci -http://www.zamp.hr/clanak/pregled/1421/a-sada-je-vrijeme-za-priroda-i-drustvo-edutainment

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.