Posebna ponuda - predstava Priroda i društvo u ZKM-u!

Nadamo se da ste u 2017. ušli u dobrom raspoloženju i okruženi dobrom glazbom, a mi vas pozivamo da uz posebnu ponudu idućeg tjedna uživate u predstavi „Priroda i društvo“! 
Kroz nju publika na zabavan način otkriva kako se kreativci osjećaju te kako se danas svatko od nas, ali i kao društvo u cjelini odnosi prema njima i vrijednosti njihova rada te može i naučiti ponešto o autorskom pravu.

Predstavu koja je dobila brojne pohvale struke i publike, inicirali smo u koprodukciji s kreativcima umjetničkog kolektiva SKROZ, Norom Krstulović, Majom Sviben i Vedranom Peternelom te Zagrebačkim kazalištem mladih. Izvrstan glumački ansambl (Anđela Ramljak, Dora Polić Vitez, Mia Biondić, Edvin Liverić, Jasmin Telalović, Zoran Čubrilo) oduševit će vas svojom energijom, glumačkom i glazbenom izvedbom.

Uz to, u svakoj izvedbi ansambl ugošćuje jednog od hrvatskih glazbenih umjetnika, a dosad su im u gostima bili Damir Urban, Mirela Priselac Remi, Davor Gobac, Mile Kekin, Anita Valo i Meri Jaman, Darko Rundek, Sandi Cenov, Sara Renar, Stjepko Galović Kandžija i mnogi drugi.  

Dobra zabava na „Prirodi i društvu“ je zagarantirana!

Ukoliko još niste pogledali predstavu „Priroda i društvo“ ili ju želite ponovno pogledati, iskoristite ovu posebnu ponudu za izvedbe 11. i 12. siječnja u 20.00 sati. Cijena pojedinačne ulaznice s popustom je 30 kuna, a dodatno na svake 3 kupljene ulaznice četvrtu vam poklanjamo.

Za više informacija i rezervaciju ulaznica s popustom nazovite na 01/4876-721 i 01/4872-561 ili pošaljite e-mail na info@zekaem.hr

Evo što su o predstavi rekli poznati hrvatski glazbenici i kreativci -http://www.zamp.hr/clanak/pregled/1421/a-sada-je-vrijeme-za-priroda-i-drustvo-edutainment