x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Darko Rundek i "Apokalipso" u "Mojoj pjesmi"

Znate li zašto se Darko Rundek odlučio vratiti na scenu i izvoditi svoje pjesme? Odgovor leži u jednoj melodiji koju je dugo „vukao sa sobom“ i pjesmi koja se iz nje izrodila, pjesmi o jednom susretu, zaljubljivanju, životnoj radosti – „Apokalipso“. Darko Rundek o ovotjednoj „Mojoj pjesmi“ otkrio nam je kako je u Parizu nastala ova prekretnica u njegovu životu. „Kad sam vidio da je ta pjesma tako lijepa i da zaslužuje da bude objavljena i da bi ju ja htio otpjevati. To je bio jedan od zadnjih elemenata koji su se složili da ja opet izađem na scenu i da budem netko tko pjeva svoje pjesme“, otkriva Rundek dodajući da mu se čini da je bila i važna činjenica da je publiku zanimalo što on ima za reći nakon Haustora.

Porinom i Crnim mačkom nagrađen spot za "Apokalipso" radio je Radislav Jovanov – Gonzo koji je otkrio kako je spot nastajao i što je Rundek mislio o šaranu u spotu i zašto su bile potrebne jabuke u kadi. Pogledajte u emisiji i što Rundek misli o tom spotu, suradnji s producentom Davorom Roccom i snazi ove pjesme.

Uživajte s nama uz Rundekov „Apokalipso“!

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu. 

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.