Darko Rundek i "Apokalipso" u "Mojoj pjesmi"

Znate li zašto se Darko Rundek odlučio vratiti na scenu i izvoditi svoje pjesme? Odgovor leži u jednoj melodiji koju je dugo „vukao sa sobom“ i pjesmi koja se iz nje izrodila, pjesmi o jednom susretu, zaljubljivanju, životnoj radosti – „Apokalipso“. Darko Rundek o ovotjednoj „Mojoj pjesmi“ otkrio nam je kako je u Parizu nastala ova prekretnica u njegovu životu. „Kad sam vidio da je ta pjesma tako lijepa i da zaslužuje da bude objavljena i da bi ju ja htio otpjevati. To je bio jedan od zadnjih elemenata koji su se složili da ja opet izađem na scenu i da budem netko tko pjeva svoje pjesme“, otkriva Rundek dodajući da mu se čini da je bila i važna činjenica da je publiku zanimalo što on ima za reći nakon Haustora.

Porinom i Crnim mačkom nagrađen spot za "Apokalipso" radio je Radislav Jovanov – Gonzo koji je otkrio kako je spot nastajao i što je Rundek mislio o šaranu u spotu i zašto su bile potrebne jabuke u kadi. Pogledajte u emisiji i što Rundek misli o tom spotu, suradnji s producentom Davorom Roccom i snazi ove pjesme.

Uživajte s nama uz Rundekov „Apokalipso“!

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.