x

Moja pjesma: „Kad mi dođeš ti“ – izbor Oliverove supruge

U našoj emisiji „Moja pjesma“ autor Vinko Barčot predstavlja nam svoju uspješnicu „Kad mi dođeš ti“ – lijepu ljubavnu priču u kojoj se svatko može naći jer smo svi više-manje doživjeli taj osjećaj kada se „sve naše želje spoje u jednu želju da nam se voljena osoba vrati“.  No, ova je pjesma Vinku Barčotu draga i zbog činjenice da je to prva njegova pjesma koju je Oliver uvrstio u svoj repertoar a koja je postala rado slušana uspješnica. Njezinu uspjehu, kaže sam autor, puno je pridonio još jedan njegov dobar prijatelj Remi Kazinoti koji potpisuje aranžman: „Kad doživiš uspjeh s prijateljem s kojim se družiš i provodiš dosta vremena, onda i taj uspjeh poprima jednu puno veću dimenziju“. Međutim upravo ova pjesma bila je zapravo izbor Oliverove supruge koja mu je nakon par mjeseci kazala: „Ole, meni za jubav uzmi tu pjesmu“….

Suradnja ova tri prijatelja nije bila samo na pjesmama koja je Oliver imao u svojem repertoaru, ali sada vam nećemo otkriti kako su oni surađivali i koje sve drage i vrijedne uspomene Vinko Barčot čuva iz te suradnje. O tome doznajte u emisiji.

Kada sklada i piše, Vinko Barčot, zapravo odluta u jedan drugi svijet u kojem proživljava događaje koji su se oko njega događali i kojima i nije nužno sam sudjelovao. Tako njegove pjesme u njemu dugo žive prije nego li izađu u vanjski svijet.

Jako lijepa priča i o krasnoj pjesmi i o veliku prijateljstvu te o načinu na koji autori ponovno proživljavaju događaje oko sebe, a kako bi stvorili djela koja naš svijet čine ljepšim. Svakako pogledajte ovo izdanje emisije „Moja pjesma“.

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.