Moja pjesma: „Kad mi dođeš ti“ – izbor Oliverove supruge

U našoj emisiji „Moja pjesma“ autor Vinko Barčot predstavlja nam svoju uspješnicu „Kad mi dođeš ti“ – lijepu ljubavnu priču u kojoj se svatko može naći jer smo svi više-manje doživjeli taj osjećaj kada se „sve naše želje spoje u jednu želju da nam se voljena osoba vrati“.  No, ova je pjesma Vinku Barčotu draga i zbog činjenice da je to prva njegova pjesma koju je Oliver uvrstio u svoj repertoar a koja je postala rado slušana uspješnica. Njezinu uspjehu, kaže sam autor, puno je pridonio još jedan njegov dobar prijatelj Remi Kazinoti koji potpisuje aranžman: „Kad doživiš uspjeh s prijateljem s kojim se družiš i provodiš dosta vremena, onda i taj uspjeh poprima jednu puno veću dimenziju“. Međutim upravo ova pjesma bila je zapravo izbor Oliverove supruge koja mu je nakon par mjeseci kazala: „Ole, meni za jubav uzmi tu pjesmu“….

Suradnja ova tri prijatelja nije bila samo na pjesmama koja je Oliver imao u svojem repertoaru, ali sada vam nećemo otkriti kako su oni surađivali i koje sve drage i vrijedne uspomene Vinko Barčot čuva iz te suradnje. O tome doznajte u emisiji.

Kada sklada i piše, Vinko Barčot, zapravo odluta u jedan drugi svijet u kojem proživljava događaje koji su se oko njega događali i kojima i nije nužno sam sudjelovao. Tako njegove pjesme u njemu dugo žive prije nego li izađu u vanjski svijet.

Jako lijepa priča i o krasnoj pjesmi i o veliku prijateljstvu te o načinu na koji autori ponovno proživljavaju događaje oko sebe, a kako bi stvorili djela koja naš svijet čine ljepšim. Svakako pogledajte ovo izdanje emisije „Moja pjesma“.

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.