x

Moja pjesma: Vladimir Kočiš Zec: „Pjevam i živim“ od glazbe već 50 godina

Kada aktivno stvarate, pjevate, profesionalno se bavite glazbom i živite od nje 50 godina, uistinu se imate čime ponositi. Gost ove emisije, Vladimir Kočiš Zec, govori o autorskoj pjesmi „Pjevam i živim“, upravo ususret 50-toj obljetnici života s glazbom i od nje.

Mnoge su pjesme nastale kao rezultat druženja kolega glazbenika nakon održanih koncerata. Jedna od njih je i ova, u izvedbi Zeca i Olivera.  Duško Mandić, producent pjesme, ekskluzivno je u emisiji „Moja pjesma“ otkrio kako je ona u originalu zamišljena kao tercet. Tko je još trebao pjevati s Oliverom i Zecom?!  Pogledajte… „I za današnje pojmove ova pjesma zvuči svježe i jedna mi je od dražih na kojima sam imao čast raditi“, dodao je Mandić.

Gitarist i kolega Vedran Božić zvukom svoje gitare ostavio je trag u pjesmi koja, kako kaže Zec: „Koketira s popom, jazzom i rockom. Od svih pjesama koje sam napisao, volim reći da mi je ova najdraža“, rekao je autor i dodao kako i danas jednako uživa u glazbi kao i prije 50 godina.

 "Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.