Moja pjesma: Vladimir Kočiš Zec: „Pjevam i živim“ od glazbe već 50 godina

Kada aktivno stvarate, pjevate, profesionalno se bavite glazbom i živite od nje 50 godina, uistinu se imate čime ponositi. Gost ove emisije, Vladimir Kočiš Zec, govori o autorskoj pjesmi „Pjevam i živim“, upravo ususret 50-toj obljetnici života s glazbom i od nje.

Mnoge su pjesme nastale kao rezultat druženja kolega glazbenika nakon održanih koncerata. Jedna od njih je i ova, u izvedbi Zeca i Olivera.  Duško Mandić, producent pjesme, ekskluzivno je u emisiji „Moja pjesma“ otkrio kako je ona u originalu zamišljena kao tercet. Tko je još trebao pjevati s Oliverom i Zecom?!  Pogledajte… „I za današnje pojmove ova pjesma zvuči svježe i jedna mi je od dražih na kojima sam imao čast raditi“, dodao je Mandić.

Gitarist i kolega Vedran Božić zvukom svoje gitare ostavio je trag u pjesmi koja, kako kaže Zec: „Koketira s popom, jazzom i rockom. Od svih pjesama koje sam napisao, volim reći da mi je ova najdraža“, rekao je autor i dodao kako i danas jednako uživa u glazbi kao i prije 50 godina.

 "Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.