x

Moja pjesma: Ivo Jagnjić i sretna „Ditelina sa čet'ri lista“

Priču o sretnoj ditelini koja je povukla grupu Dalmatino koja je pokrenula priču grupe Dalmatino, promijenila im živote te im omogućila da mogu od glazbe živjeti i biti sretni i zadovoljni ljudi, pogledajte u našoj emisiji „Moja pjesma“.

Autor glazbe i teksta Ivo Jagnjić od svoje „Diteline sa čet'ri lista“, priznaje nije toliko očekivao i iako su mu možda neke njegove pjesme i drže, za nju ipak ima posebno mjesto u svojem srcu: „Ona je klasična ljubavna pjesma, vrlo jednostavna i pozitivna i kao takva je našla misto u srcima ljudi…. Kad si na bini i gledaš publiku vidiš da im ona posebno znači. Kao takva mi je na posebnom mistu u srcu“.

Bubnjar Dalmatina Zdravko Sunara i producent njihovog nagrađenog odličnog debitantskog albuma „Cukar i sol“ ipak je u njoj odmah prepoznao hit i znao da će upravo ona ući među ljude. Potvrdio je to i Oliver koji je upravo nju odabrao za suradnju s Dalmatinom. Zapravo, kako ističe, cijeli njihov debitantski album predstavlja „zanimljiv glazbeni proizvod koji se sviđa širokoj publici diljem svijeta pa je i dan danas njegova prodaja dobra“. „Hvala publici koja je to prepoznala i zavoljela grupu Dalmatino. To ćemo im uzvratiti svakim atomom naše snage i svim svojim glazbenim znanjem i umijećem!“

U našoj emisiji „Moja pjesma“ pogledajte i kako Ivo Jagnjić poput starog ribara u „kasne noćne ure“ slaže rebuse glazbe i teksta i zašto upravo tekstovima posvećuje puno pažnje.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.