Moja pjesma: Ivo Jagnjić i sretna „Ditelina sa čet'ri lista“

Priču o sretnoj ditelini koja je povukla grupu Dalmatino koja je pokrenula priču grupe Dalmatino, promijenila im živote te im omogućila da mogu od glazbe živjeti i biti sretni i zadovoljni ljudi, pogledajte u našoj emisiji „Moja pjesma“.

Autor glazbe i teksta Ivo Jagnjić od svoje „Diteline sa čet'ri lista“, priznaje nije toliko očekivao i iako su mu možda neke njegove pjesme i drže, za nju ipak ima posebno mjesto u svojem srcu: „Ona je klasična ljubavna pjesma, vrlo jednostavna i pozitivna i kao takva je našla misto u srcima ljudi…. Kad si na bini i gledaš publiku vidiš da im ona posebno znači. Kao takva mi je na posebnom mistu u srcu“.

Bubnjar Dalmatina Zdravko Sunara i producent njihovog nagrađenog odličnog debitantskog albuma „Cukar i sol“ ipak je u njoj odmah prepoznao hit i znao da će upravo ona ući među ljude. Potvrdio je to i Oliver koji je upravo nju odabrao za suradnju s Dalmatinom. Zapravo, kako ističe, cijeli njihov debitantski album predstavlja „zanimljiv glazbeni proizvod koji se sviđa širokoj publici diljem svijeta pa je i dan danas njegova prodaja dobra“. „Hvala publici koja je to prepoznala i zavoljela grupu Dalmatino. To ćemo im uzvratiti svakim atomom naše snage i svim svojim glazbenim znanjem i umijećem!“

U našoj emisiji „Moja pjesma“ pogledajte i kako Ivo Jagnjić poput starog ribara u „kasne noćne ure“ slaže rebuse glazbe i teksta i zašto upravo tekstovima posvećuje puno pažnje.