x

Moja pjesma: Urban u programu TUP!

Propustili ste početak nove sezone programa TUP! - Tekstopisci u poeziji koji je prošli tjedan s Mirelom Priselac Remi otvorio riječki autor i glazbenik Damir Urban prostoru "TNT Lex 5reković"? Posebno izdanje emisije "Moja pjesma" prenijet će vam dio atmosfere. Naime, u devedesetminutnom razgovoru koji se odužio dulje od planiranog, Remi i Urban pokrili su niz tema, od ornitologije i do internetske komunikacije među teenagerima. U ovoj emisiji pogledajte što Urban misli o sebi kao autoru i kako je hobi koji voli pretvorio u ono od čega živi, koje suradnje s ostalim glazbenicima cijeni i zbog čega te zašto ima mnoštvo neobjavljenih neuglazbljenih tekstova ali i mnoštvo skladbi bez teksta.

Za kraj, po običaju, Remi je i ovaj TUP! zaključila glazbenom obradom. Tako je Urbanova pjesma "Nebo" s albuma "Otrovna kiša" dobila je hipnotizirajuće blues ruho, Remi ju je izvela u pratnji glazbenika Viktora Lipića na klavijaturama i Vedrana Žanka na gitari i usnoj harmonici. U "Mojoj pjesmi" pogledajte i tu interesantnu verziju "Neba".

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.