Moja pjesma: Urban u programu TUP!

Propustili ste početak nove sezone programa TUP! - Tekstopisci u poeziji koji je prošli tjedan s Mirelom Priselac Remi otvorio riječki autor i glazbenik Damir Urban prostoru "TNT Lex 5reković"? Posebno izdanje emisije "Moja pjesma" prenijet će vam dio atmosfere. Naime, u devedesetminutnom razgovoru koji se odužio dulje od planiranog, Remi i Urban pokrili su niz tema, od ornitologije i do internetske komunikacije među teenagerima. U ovoj emisiji pogledajte što Urban misli o sebi kao autoru i kako je hobi koji voli pretvorio u ono od čega živi, koje suradnje s ostalim glazbenicima cijeni i zbog čega te zašto ima mnoštvo neobjavljenih neuglazbljenih tekstova ali i mnoštvo skladbi bez teksta.

Za kraj, po običaju, Remi je i ovaj TUP! zaključila glazbenom obradom. Tako je Urbanova pjesma "Nebo" s albuma "Otrovna kiša" dobila je hipnotizirajuće blues ruho, Remi ju je izvela u pratnji glazbenika Viktora Lipića na klavijaturama i Vedrana Žanka na gitari i usnoj harmonici. U "Mojoj pjesmi" pogledajte i tu interesantnu verziju "Neba".

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.