x

Gibonni na tribini TUP! u "Mojoj pjesmi"

Propustili ste Gibonnija na tribini TUP! – Tekstopisci u poeziji, nastale u zajedničkoj organizaciji stručne službe ZAMP Hrvatskog društva skladatelja i voditeljice programa, Mirele Priselac Remi? Pogledajte ga u posebnom izdanju emisije „Moja pjesma“ na CMC Televiziji i našem Youtube kanalu.

Doznat ćete puno o njegovu životu, radu i stvaraju. Odrastanje uz oca etnomuzikologa dovelo ga je na put izvrsnosti, u kojoj i njegova publika i struka uživaju. Svoja djela stvara u osami jer „ne voli špije“, a album na engleskom „20th Century Man“ njegova je osobna ispovjedaonica. Sloboda je za Gibu posebno važna, sloboda odabira čime se u glazbi želi baviti, a čime ne. Obećanje da će od glazbe moći živjeti tek kad osjeti tu slobodu, čvrsto ga je vodilo na njegovu glazbenom putu. Gibo je otkrio i koliko mu znače suradnje s Dinom, Arsenom, Matijom i drugim glazbenim posebno talentiranim kreativcima, kako osjeća jesu li pjesme dobre, kao i neke druge zanimljive stvari. Na kraju emisije poslušajte njegovu pjesmu „Ovo mi je škola“ u sasvim novom aranžmanu i izvedbi odlične Remi.

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.  

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.