Gibonni na tribini TUP! u "Mojoj pjesmi"

Propustili ste Gibonnija na tribini TUP! – Tekstopisci u poeziji, nastale u zajedničkoj organizaciji stručne službe ZAMP Hrvatskog društva skladatelja i voditeljice programa, Mirele Priselac Remi? Pogledajte ga u posebnom izdanju emisije „Moja pjesma“ na CMC Televiziji i našem Youtube kanalu.

Doznat ćete puno o njegovu životu, radu i stvaraju. Odrastanje uz oca etnomuzikologa dovelo ga je na put izvrsnosti, u kojoj i njegova publika i struka uživaju. Svoja djela stvara u osami jer „ne voli špije“, a album na engleskom „20th Century Man“ njegova je osobna ispovjedaonica. Sloboda je za Gibu posebno važna, sloboda odabira čime se u glazbi želi baviti, a čime ne. Obećanje da će od glazbe moći živjeti tek kad osjeti tu slobodu, čvrsto ga je vodilo na njegovu glazbenom putu. Gibo je otkrio i koliko mu znače suradnje s Dinom, Arsenom, Matijom i drugim glazbenim posebno talentiranim kreativcima, kako osjeća jesu li pjesme dobre, kao i neke druge zanimljive stvari. Na kraju emisije poslušajte njegovu pjesmu „Ovo mi je škola“ u sasvim novom aranžmanu i izvedbi odlične Remi.

„Moju pjesmu“ pratite na CMC TV-u radnim danima točno u 12:00, subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati te na našem You Tube kanalu.