x

AUTOGRAM: Mirna Škrgatić: "Glazba je veselje i život"

U projektu Autogram na CMC TV-u predstavila se i mlada riječka kantautorica Mirna Škrgatić koja upravo završava svoj autorski album prvijenac. Mirnu smo zamijetili još 2017. godine na našem RockOff festivalu, a inače se još od mlađih dana bavi glazbom kroz koju voli izraziti svoje emocije i poglede na svijet. Premda se ne voli svrstavati u žanrove nego se s glazbom i stilovima zapravo voli igrati, ipak svoju glazbu opisuje kao pop rock s primjesama psihodelije.

Glazba je za mene, prije svega, veselje i život. Ne mogu zamisliti život bez glazbe“, kaže i nastavlja kako ju u cijelom kreativnom procesu i izvedbi zapravo najviše veseli upravo čin stvaranja pjesme i njezina produkcija u studiju.

Zasad Mirna koja je tek na početku svoje glazbene karijere, još traži odgovor na pitanje može li se od glazbe živjeti. No, život od glazbe i za glazbu njezin je cilj. Nadamo se da će Mirna sa svojim zanimljivim kantautorskim stilom do tog cilja doći.

U Autogramu pogledajte spot za njezinu autorsku pjesmu „Tvoja laž“ koja je govori o današnjici u kojoj ljudi toliko vremena provode na društvenim mrežama da sve više gube kontakt s fizičkim svijetom koji ih okružuje.

Autogram gledajte na CMC televiziji od ponedjeljka do petka u 12 sati, subotom i nedjeljom u 12 i 18 sati te na našem YouTube kanalu.

Tko je još sudjelovao u projektu pogledajte OVDJE


Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.