AUTOGRAM: Mirna Škrgatić: "Glazba je veselje i život"

U projektu Autogram na CMC TV-u predstavila se i mlada riječka kantautorica Mirna Škrgatić koja upravo završava svoj autorski album prvijenac. Mirnu smo zamijetili još 2017. godine na našem RockOff festivalu, a inače se još od mlađih dana bavi glazbom kroz koju voli izraziti svoje emocije i poglede na svijet. Premda se ne voli svrstavati u žanrove nego se s glazbom i stilovima zapravo voli igrati, ipak svoju glazbu opisuje kao pop rock s primjesama psihodelije.

Glazba je za mene, prije svega, veselje i život. Ne mogu zamisliti život bez glazbe“, kaže i nastavlja kako ju u cijelom kreativnom procesu i izvedbi zapravo najviše veseli upravo čin stvaranja pjesme i njezina produkcija u studiju.

Zasad Mirna koja je tek na početku svoje glazbene karijere, još traži odgovor na pitanje može li se od glazbe živjeti. No, život od glazbe i za glazbu njezin je cilj. Nadamo se da će Mirna sa svojim zanimljivim kantautorskim stilom do tog cilja doći.

U Autogramu pogledajte spot za njezinu autorsku pjesmu „Tvoja laž“ koja je govori o današnjici u kojoj ljudi toliko vremena provode na društvenim mrežama da sve više gube kontakt s fizičkim svijetom koji ih okružuje.

Autogram gledajte na CMC televiziji od ponedjeljka do petka u 12 sati, subotom i nedjeljom u 12 i 18 sati te na našem YouTube kanalu.

Tko je još sudjelovao u projektu pogledajte OVDJE