x

Pročitajte na jednom mjestu sva službena priopćenja i demantije HDS ZAMP-a vezana uz naše aktivnosti, relevantna događanja i medijske napise. 

SONAR HDS-a i NET.hr-a otkriva najbolje mlade glazbene autore i bendove

Hrvatsko društvo skladatelja i Net.hr pokrenuli su projekt SONAR koji danas kreće na hot.hr-u. SONAR je namijenjen mladim autorima i bendovima čiji članovi imaju do 25 godina, a koji kroz njega imaju priliku ozbiljnije ući u glazbeni svijet i predstaviti se široj publici.

U projektu SONAR mladi autori i bendovi dostavljaju snimku svoje pjesme, fotografiju te nekoliko rečenica o sebi i svom bendu. Sve pristigle snimke preslušava stručni žiri koji čine hrvatski renomirani autori i producenti zaslužni za uspjehe mnogih glazbenika.

U prvom krugu rada SONARA stručni žiri u sastavu Ante Pecotić, Nikša Bratoš i Miro Buljan birat će pet najboljih skladbi koje će nakon njihova suda morati proći i sud slušatelja koji biraju najbolju pjesmu. SONAR otkriva nove mlade glazbene nada i pruža im priliku ulaska u velike glazbene vode! Tijekom svakog kruga natjecanja, punih 20 dana glazba najboljih će se vrtjeti na hot.hr-u.

Najbolje snimke stručni žiri Hrvatskog društva skladatelja preporučit će domaćim diskografskim kućama koje mladima mogu pružiti priliku objave pravog nosač zvuka. Više o projektu SONAR i profilu kandidata potražite na hot.hr-u na kojem je upravo predstavljen bend Nosači zvuka i stvar Funky ljubavna – Bježiš od nas koju autorski potpisuje član benda mladi Cvitko Galić.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.