x

U današnjem konkurentnom poslovnom okružju, mnogi traže nove načine kojima bi mogli unaprijediti svoje poslovanje i tako privući i zadržati klijente te poboljšati radne uvjete i okružje u kojem rade zaposlenici. Glazba može dati tu prednost!

IP TV

IP TV operateri svojim pretplatnicima putem Interneta, osim mnoštva kanala i ekskluzivnih sadržaja, pružaju i usluge poput gledanja snimljenih programa i sadržaja, video sadržaja na zahtjev kao i korištenje interaktivnih usluga. Za sav taj sadržaj u ponudi i za legalno poslovanje, potrebno je urediti prava sa svim nositeljima prava na tom sadržaju. s predstavnicima vlasnika sadržaja. Uvjeti takvog korištenja djela i programa, kao i vidina naknada određeni su Ugovorom.

Suradnjom udruga nositelja prava na djelima koja se u programima koriste, IP TV operateri u Hrvatskoj mogu vrlo jednostavno doći do potrebnih odobrenja. Tako se u zajedničkom sustavu prikupljaju naknade za nositelje prava na glazbenim i filmskim djelima (koje u Hrvatskoj zastupaju udruge HDS, HUZIP, ZAPRAF i DHFR), a HDS ZAMP po posebnoj punomoći zastupa i ostvaruje prava televizijskih kuća iz grupacija EBU (European Broadcasting Union) i VG Media. Drugim riječima, sva ova prava moguće je regulirati kroz jedinstveni sustav i na jednom mjestu.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers
x

Kalkulator naknade za korištenje glazbe

Izračun je informativne prirode. Za točne izračune i ponudu koja će u obzir uzeti eventualne popuste, molimo Vas da nas
izravno kontaktirate.

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.