x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

HDS ZAMP uz Guinnessov rekord u ronjenju na dah

HDS ZAMP stao je uz pothvat Gorana Čolaka, europskog i svjetskog rekordera i prvaka u ronjenju na dah, koji je postavio novi GUINNESS rekord u ronjenju na dah s prethodnim disanjem čistog kisika koji sada iznosi 23min i 01sek, te je tako nakon Zagreba uvrstio i Vir u Guinnessovu knjigu rekorda.

„Ne znam za svemir, ali na planeti Zemlji svakako sam jedini“ – odgovorio je Goran na pitanje novinara postoji li u svemiru netko tko može duže zadržati dah od njega, te objasnio kako se osjeća kao vlasnik gotovo nevjerojatnog rekorda:“ Osjećaj je lijep, sjajan, ali ovaj sam rezultat očekivao. Prvi mi je emocija bila olakašnje što sam uspio napraviti ono što sam najavio, a sreća dolazi kasnije. Iskreno, volim osjećam pobjede i radosti zbog postizanja zacrtanih ciljeva, no nakon pola sata idem dalje, odnosno sve ispočetka prema novim ciljevima".

Projektom "Pogled u plavo" otvoreno je Virsko ljeto u organizaciji Općine Vir koje će ove godine imati i humanitarnu notu, a HDS ZAMP i dalje će podupirate ove i slične projekte.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.