x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Poziv: autorski kamp za rodno uravnoteženu glazbu

Stručna služba ZAMP Hrvatskog društva skladatelja partner je međunarodne inicijative first.wave čiji je cilj uključivanje, obrazovanje i zapošljavanje što većeg broja ženskih i non-binary glazbenih producenata unutar glazbene industrije.

Jedno u nizu događanja je autorski GBM songwriting kamp koji je uputio poziv ženskim i non-binary glazbenim producentima i vokalima te autorima svih rodova. Polaznici kampa radit će na pjesmama namijenjenima za plasman i sinkronizaciju zahvaljujući suradnji sa Schubert Music Library, europskog publishera koji djeluje u čak 16 zemalja.

Radionice se održavaju putem Zooma, u dva termina, 20.-21. rujna te 2.-3. listopada, na engleskom jeziku. Od sudionika se očekuje posjedovanje laptopa/PC-ja, pristup internetu te mogućnost snimanja u DAW softwareu. Polaznici će biti raspoređeni u međunarodne timove, a stvara se slijedeći već unaprijed definirane briefove predstavnika Schubert Music Libraryja.

Više informacija i detalji o prijavi dostupni su na linku.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.