x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Zabilježite datume za 10. MAKK i budućnost kreativnosti!

Deseto po redu izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije MAKK, 24. i 25. studenoga u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb gleda u budućnost…

Kakva je glazba i glazbena industrija 2032. godine? Tko drži vrh domaće top liste, a tko je broj 1 na Billboardu za Hrvatsku i regiju? Kako izgledaju odlasci na koncerte, na koji način konzumiramo glazbu i kako otkrivamo nove autore i izvođače? Živi li se konačno (bolje) od glazbe i koliko ona vrijedi? Kako se ostvarivanje autorskog i srodnih prava prilagodilo stalnim promjenama na digitalnom tržištu? Slavi li Hrvatska pobjedu na Eurosongu ili je već nekoliko godina unatrag od te 2032. zadovoljna plasmanom u sam vrh najvećeg međunarodnog glazbenog događanja?!

Pod motom „2032. – Budućnost kreativnosti“, 10. MAKK najavljuje i predstavlja glazbeni svijet deset godina od danas, od novih izazova kulturnih i kreativnih industrija do kreativnih pojedinaca i inicijativa koje će obilježiti godine pred nama.

U organizaciji stručne službe ZAMP Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog društva za autorsko pravo, MAKK će ugostiti priznata i slavna imena iz svijeta glazbe, kulture, tehnologije i medija, iz Hrvatske i inozemstva. Panel radionice i predavanja uključuju teme glazbenog streaminga i raspodjele digitalnog kolača, izvoza domaće glazbe, zvijezda iz 2032. te poseban blok posvećen Eurosongu.

Ovogodišnji će MAKK, također u organizaciji HDS ZAMP-a, ugostiti i posebne radionice namijenjene autorima i glazbenicima.

O svim detaljima, rasporedu i govornicima čitajte uskoro na osvježenom webu makk.hr

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.