x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Od 9. svibnja opet otvaramo vrata naših poslovnica

Nakon dvije godine, poslovnice HDS ZAMP-a u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci ponovno otvaraju vrata za stranke i članove.

Brinući o zdravlju svojih članova, poslovnih suradnika i djelatnika, u ožujku 2020. sva komunikacija HDS ZAMP-a prebačena je na telefonske i e-mail kanale.

Veseli nas da će od ponedjeljka 9. svibnja, djelatnice Odjela članstva ponovno licem u lice moći glazbenim autorima, članovima HDS-a, moći dati odgovore na upite i provesti administraciju djela. Također, poslovni korisnici glazbe moći će se osobno obratiti našim kolegama u 4 poslovnice vezano za svoje poslovanje i glazbene licence.

Tijekom proteklog razdoblja svoju punomoć HDS ZAMP-u dalo je gotovo 300 novih članova i mladih glazbenih kreativaca koje posebno pozivamo da nas posjete i upoznaju se s radom svoje službe za kolektivno ostvarivanje prava, u zagrebačkoj poslovnici u Heinzelovoj ulici 62a!

Prijem stranaka odvija se u svim četirima poslovnicama od ponedjeljka do petka, od 9 do 15 sati, no i dalje smo, naravno, na raspolaganju e-mailom i telefonski na 01/ 6387 000.

Do susreta uživo, srdačno Vas pozdravljamo i nadamo se da je vrijeme lockdowna definitivno iza svih nas.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.