x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Poziv mladim autori(ca)ma: sudjelujte na međunarodnom autorskom kampu u Budimpešti!

Stručna služba HDS ZAMP partner je međunarodnog autorskog kampa, Artisjus Songwriting Camp, koji će se u organizaciji mađarske sestrinske organizacije, ARTISJUS, održati u Budimpešti, od 18. do 22. svibnja 2021. godine.

Priliku za sudjelovanje dobit će i dvoje hrvatskih autora, članova Hrvatskog društva skladatelja!

Oni će surađivati, skladati, pisati tekstove, snimati i producirati pjesme u tročlanim timovima kreiranim među ukupno 22 odabranih autora i glazbenika iz Mađarske i drugih europskih zemalja.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, pošaljite nam:

svoju kratku biografiju,

prikaz dosadašnjeg glazbenog rada (godine izdanja singlova, EPa- ili albuma, eventualne nagrade i sl) te

motivacijsko objašnjenje (3-5 rečenica) svog sudjelovanja na kampu

na mail adresu:

press@hds.hr.

Sva interakcija u kampu, uključujući profesionalna predavanja, radionice i pisanje pjesama odvija se na engleskom jeziku. Svakako navedite koliko dobro vladate spomenutim jezikom i u pismu i govoru te po mogućnosti priložite i eventualne poveznice na vlastite skladbe na engleskom jeziku.

Troškove smještaja i prehrane u potpunosti pokriva ARTISJUS, trošak putovanja iz Hrvatske do Budimpešte i natrag pokrit će HDS ZAMP. Doista nema razloga da ne pokušate!

Imajući u vidu korona pandemiju, organizatori će posebnu pozornost pridati epidemiološkim mjerama: testiranje prilikom dolaska i odlaska, smještaj u jednokrevetnoj sobi za svakog polaznika kampa, smjenski obroci radi poštivanja socijalne distance...

Riječ je o jedinstvenoj prilici za glazbenu suradnju, kreativnost i učenje od priznatih autora, tekstopisaca i producenata, te nužni ali i zabavni „networking“. Uz svu osiguranu tehničku i logističku podršku, kamp sudionicima omogućava idealne uvjete za inspiraciju, stvaranje te upoznavanje s kolegama i potencijalnim suradnicima s raznih strana Europe i svijeta. Ostalo je na Vama.

Rok za slanje prijava za sudjelovanje je srijeda, 7. travnja 2020.

Pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem izdanju Artisjus Songwriting Campa, a više informacija saznajte na službenim web stranicama: https://songwriting.hu/

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.