x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

Obilježavanje Svjetskog dana glazbe diljem zemlje uz podršku HDS ZAMPa

Na prvi dan ljeta, 21. lipnja, izađite na ulice i trgove Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Pule, Dubrovnika, Primoštena, Županje, Nove Gradiške, Bjelovara i mnogih drugih gradova te slavite Svjetski dan glazbe i uživajte u ljetnom daru glazbenika.

I ove godine Hrvatska glazbena unija, uz potporu HDS ZAMP-a, na prestižnim gradskim lokacijama organizira besplatne svirke različitih glazbenih stilova rock, jazz, klasična glazba, etno, hip-hop, elektro itd. na kojima se susreću amaterska i profesionalna glazbena scena te se rađaju i mnoge zanimljive suradnje.

Prošlogodišnja manifestacija održana je u više hrvatskih gradova uz nastupe više od 700 izvođača, veliki odaziv građana i fantastičan ugođaj.

Sve informacije  o ovogodišnjoj proslavi pratite na službenim stranicama http://www.svjetskidanglazbe.com i na Facebook stranici https://www.facebook.com/SvjetskiDanGlazbe/.

Svjetski dan glazbe (franc. Fête de la Musique;) cjelodnevna je glazbena proslava prvog dana ljetnoga suncostaja i početka ljeta koja potiče iz Francuske. U Hrvatskoj se, kao i diljem svijeta, ovaj dan obilježava 21. lipnja susretima i besplatnim glazbenim nastupima na otvorenim pozornicama te na gradskim ulicama i trgovima.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.