x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

HDS ZAMP partner međunarodnog ESPA kongresa

Stručna služba ZAMP partner je međunarodnog ESPA kongresa (Terme Tuhelj, 8.-10. svibnja) u organizaciji Hrvatske gospodarske komore. Sa sjedištem u Bruxellesu, ESPA je krovna organizacija predstavnika lječilišnog turizma, s osnovnom zadaćom zastupanja i promoviranja europskih lječilišnih ustanova. 

Kongres ESPA 2019. izvrsna je prilika da se ponuda zdravstvenog turizma Hrvatske promovira na europskoj razini i snažno plasira u međunarodnim medijima, a HDS ZAMP će svojim partnerima pokloniti glazbeni dio kongresa, nastup benda Positivo.

Jedna od sastavnica Hrvatske gospodarske komore je i Zajednica kreativnih i kulturnih industrija na čijem je čelu producent Tomo In der Mühlen. Cilj zajednice je rad na novom mapiranju sektora, online platformi za povezivanje kreativne i kulturne industrije na jednom mjestu, edukaciji i organiziranju radionica, programu vaučera, internacionalizaciji, organiziranju središnje konferencije sektora te strateškom povezivanju i radu na razvoju sektora.

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.