x

Pročitajte najnovije vijesti o djelovanju HDS ZAMP-a, zaštiti autorskih prava te vijesti iz svijeta glazbe.

HDS ZAMP Studio u Press centru 26. Porina!

HDS i njegova stručna služba ZAMP ove će godine goste i uzvanike 26. Glazbene nagrade Porin, dočekati već u Press centru Porina u hotelu Gardenija, Četiri opatijska cvijetaTamo ih u četvrtak (28.3.) i petak (29.3.) od 10:00 do 16:00 sati čeka HDS ZAMP Studio u kojem ćemo razgovarati i družiti se s nominiranim glazbenicima, gostima i uzvanicima Porina. Svi su pozvani na druženje i razgovor pred kamerama!

Recite nam sve o svojoj nominaciji za Porin, načinu kako je nastala pjesma, album, snimka ili video-spot zbog kojeg ćete biti u Opatiji i riječkoj dvorani Zamet u petak navečer – sve nas zanima! 

Uz prijenose razgovora uživo na Facebook stranici HDS-a, čut ćete sve najvažnije o Porinu 2019. i osjetiti atmosferu pred dodjelu naše najveće glazbene nagrade. Razgovore vode Milan Majerović-Stilinović i Aleksandra Marković, iz odjela za odnose s javnošću HDS ZAMPa. 

U sklopu Press centra za sva pitanja vezana uz Odjel članstva i Službe ZAMP na raspolaganju će biti kolegica Darija Gospodnetić (voditeljica Odjela članstva) i Iva Raić (referentica). Ako do sada niste bili u mogućnosti posjetiti našu zagrebačku poslovnicu, ovo je prilika da „uživo“ pitate sve što Vas zanima!

** Facebook događaj **

Vidimo se u Opatiji!

#zampstudio #hds #porin2019

Hrvatsko društvo skladatelja Državni zavod za intelektualno vlasništvo Stop krivotvorinama International Confederation of Societies of Authors and Composers

Vaš Internet preglednik je zastario! Preuzmite novi ili instalirajte Google Chrome Frame.